Reisemål / Kemer

Kemer

Kemer – naturskjønn by mellom hav og fjell


Kemer er et feriested med naturskjønn beliggenhet mellom havet og de pinjekledde Taurusfjellene. Det er både en moderne og elegant baderesort og en sjarmerende småby, og byr på god feriestemning i vakre omgivelser. Avstandene er behagelig korte, og det går an å spasere mellom de mange attraksjonene. I Kemers trivelige bykjerne er det blant annet en gågate med et bredt utvalg av butikker og serveringssteder.

 

Strender og severdigheter i Kemer


Den herlige strandpromenaden langs City Beach går hele veien bort til Kemers fine båthavn og marina med hyggelig uteservering. Den lange bystranden er en rullesteinstrand med krystallklart vann. I tilknytning til marinaen ligger den store Moonlight Park, med blant annet delfinarium, vannpark, lekeplasser, restauranter, barer, nattklubber, utendørs diskotek og – ikke minst – den langgrunne sandstranden Moonlight Beach.

 

Står du opp med fuglene kan du få med deg markedet på mandagsmorgener. Da kommer bønder fra de omkringliggende områdene og fallbyr fristende grønnsaker, frukter og krydder i fargerikt skue.

 

En båtutflukt til den nærliggende ruinbyen Phaselis anbefales varmt. Dette er et av de absolutt vakreste stedene langs sydkysten.

 

Opplevelsesrike utflukter med Solia i Kemer


Solia tilbyr et omfattende utfluktsprogram i Kemer, med alt fra avslappende badebåtseilas i den vakre skjærgården, til heldagsutflukt til naturfenomenet Pamukkale. Se våre reisetips, og les om utfluktene på vår hjemmeside. I informasjonspermen på hotellet ditt kan du også lese om vårt aktuelle utfluktsprogram. Utfluktene bestilles hos reiselederen på stedet.

 

Fine hotell med all inclusive i Kemer


Solia tilbyr to utmerkede hoteller med all inclusive og strandbeliggenhet i Kemer.

 

 

Sesong
Jan Feb Mar Apr
Mai Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Des
Velg nytt reisemål
Velg
Vennligst vent
Steng
Hjelp ved bestilling:
Tlf: 22 47 73 10
Fax 22 47 73 11
E-post: ferie@solia.no
  Åpningstider butikk, postadresse 
Telefontider:
Mandag-Fredag 9:00-17:00

 


 

 
Vennligst velg reisemål og sted.
Det er ikke mulig å bestille for flere enn 8 personer om gangen.
[Missing text /general/livechat/status for nb-NO][Missing text /general/livechat/open for nb-NO]Hotellet er lagt til i ønskelisten
Steng
country:
destination: